Creathink - Creatieve Geboortegeschenken en Kindercadeaus
Bericht
Home > Omruilen en retourneren

Omruilen en retourneren

Niet tevreden over het product dat je bestelde? Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product. Annuleer de bestelling via info@creathink.be. Daarna heb je 14 dagen de tijd om je bestelling naar Creathink terug te sturen. Het volledige orderbedrag (inclusief de verzendkosten) worden in dat geval gecrediteerd, indien Creathink de bestelling in goede staat heeft ontvangen. De retourkosten (van jou naar Creathink) zijn voor jouw rekening. Op de website van Bpost of een andere transporteur vind je meer informatie over de tarieven.

 

Stappen van retourneren

•    Je neemt binnen 14 kalenderdagen contact op via info@creathink.be om te melden dat je gebruik wil maken van het herroepingsrecht, dus dat je je pakje retour wil sturen. Vermeld hier ook zeker het ordernummer van de bestelling, alsook jouw naam, contactgegevens, factuurnummer en rekeningnummer. Gebruik je een rekeningnummer buiten België, stuur dan ook het IBAN-nummer en BIC-SWIFT-code mee.

•     Stuur je pakketje binnen de 14 kalenderdagen naar Creathink terug. (Creathink t.a.v. Marijke Neckebroeck - Maldersesteenweg 22 - 1840 Londerzeel) Vergeet zeker niet het ordernummer te vermelden. Zorg ervoor dat het product en alle bijgeleverde toebehoren worden teruggestuurd in de originele staat, alsook de verpakking (indien mogelijk). Als het product of de verpakking beschadigd is, , kan Creathink een waardevermindering berekenen. Draag dus zorg voor je bestelling en zorg dat alles veilig is ingepakt.

•      Creathink gaat na of de producten voldoen aan de retourvoorwaarden en houden je op de hoogte van de beslissing. Indien alles oké is, wordt het bedrag terug op jouw rekening gestort. De retourkosten en onze gemaakte verzendingskosten zijn ten laste van de klant.