Creathink - Creatieve Geboortegeschenken en Kindercadeaus
Bericht
Home > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

a. Wanneer mag ik mijn bestelling verwachten?

Creathink verzendt de bestellingen op maandag, woensdag en donderdag. Als het product voorradig is, mag je je bestelling binnen één à drie werkdagen verwachten. Als het product niet in voorraad zou zijn, wordt dit aangegeven tijdens het bestelproces. Dan wordt je bestelling pas verzonden als alle producten voorradig zijn. Dit kan dus afwijken van de standaardlevertermijn. Als je koos voor een gepersonaliseerd product, zoals een geboorteposter, is de levertermijn iets langer. Je mag je product dan na drie à acht werkdagen verwachten.

b. Hoe ziet de binnenkant van de invulboeken eruit?

Wanneer je een invulboek wil bestellen, staat er rechts naast het product een productomschrijving. Bij de foto’s worden ook enkele binnenpagina’s getoond. Nog vragen hierover? Stuur gerust een mailtje naar info@creathink.be.

c. Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven. Wat nu?

Zodra je merkt dat je een verkeerd bezorgadres hebt doorgegeven, neem je zo snel mogelijk contact op via info@creathink.be. Creathink doet het nodige (indien nog mogelijk) om het bezorgadres alsnog te wijzigen. Als je bestelling reeds verzonden is, is het toch nog van belang om het juiste adres door te geven. Uiteraard vervalt dan de standaardlevertermijn.

d. Kan ik mijn bestelling volgen?

Je ontvangt altijd een bevestigingsmail van de verzending met daarin een Track & Trace-code. Met behulp van deze code kan je je pakketje volgen. Zodra wij het pakket hebben doorgegeven aan Bpost, ligt de verantwoordelijkheid bij hen voor de verzending van het pakket. Als je pakketje na drie werkdagen nog niet geleverd is, neem je het best contact op via info@creathink.be. Vergeet je ordernummer niet te vermelden.

e. Wordt mijn bestelling veilig ingepakt en past het in de brievenbus?

Creathink pakt je bestelling met de nodige zorg in om het te beschermen tijdens het verzendproces. Bestelde producten worden geleverd via de pakketjesdienst van bPost. Hiervoor wordt een standaardverzendingskost van 4,95 euro aangerekend (voor een levering binnen België).

f. Waarom betaal ik 8,95 euro verzendkosten naar Nederland?

De pakketjes naar Nederland worden ook verzonden via een pakketdienst. Daardoor kan je je bestelling volgen via een Track & Trace-code. Hiervoor wordt een standaardtarief van 8,95 euro aangerekend.