Creathink - Creatieve Geboortegeschenken en Kindercadeaus
Bericht
Home > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik mijn bestelling verwachten?

Creathink verzendt de bestellingen op maandag, woensdag en donderdag. Als het product voorradig is, mag je je bestelling binnen één à drie werkdagen verwachten. Als het product niet in voorraad zou zijn, wordt dit aangegeven tijdens het bestelproces. Dan wordt je bestelling pas verzonden als alle producten voorradig zijn. Dit kan dus afwijken van de standaardlevertermijn. Als je koos voor een gepersonaliseerd product, zoals een geboorteposter, is de levertermijn iets langer. Je mag je product dan na drie à acht werkdagen verwachten.

Hoe ziet de binnenkant van de invulboeken eruit?

Wanneer je een invulboek wil bestellen, staat er rechts naast het product een productomschrijving. Bij de foto’s worden ook enkele binnenpagina’s getoond. Nog vragen hierover? Stuur gerust een mailtje naar info@creathink.be.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven. Wat nu?

Zodra je merkt dat je een verkeerd bezorgadres hebt doorgegeven, neem je zo snel mogelijk contact op via info@creathink.be. Creathink doet het nodige (indien nog mogelijk) om het bezorgadres alsnog te wijzigen. Als je bestelling reeds verzonden is, is het toch nog van belang om het juiste adres door te geven. Uiteraard vervalt dan de standaardlevertermijn.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Je ontvangt altijd een bevestigingsmail van de verzending met daarin een Track & Trace-code. Met behulp van deze code kan je je pakketje volgen. Zodra wij het pakket hebben doorgegeven aan Bpost, ligt de verantwoordelijkheid bij hen voor de verzending van het pakket. Als je pakketje na drie werkdagen nog niet geleverd is, neem je het best contact op via info@creathink.be. Vergeet je ordernummer niet te vermelden.

Wordt mijn bestelling veilig ingepakt en past het in de brievenbus?

Creathink pakt je bestelling met de nodige zorg in om het te beschermen tijdens het verzendproces. Bestelde producten worden geleverd via de pakketjesdienst van bPost. Hiervoor wordt een standaardverzendingskost van 2,95 euro aangerekend (voor een levering binnen België).

Waarom betaal ik 5,95 euro verzendkosten naar Nederland?

De pakketjes naar Nederland worden ook verzonden via een pakketdienst. Daardoor kan je je bestelling volgen via een Track & Trace-code. Hiervoor wordt een standaardtarief van 5,95 euro aangerekend.

Hoe kan ik betalen?

In de Creathink-webshop kan je op een veilige manier betalen met: iDeal, Bancontact, Paypal, AfterPay en overschrijving. Zodra het bedrag is gestort, maak ik jouw bestelling klaar voor verzending. Betaling met iDeal, Bancontact, Paypal en AfterPay worden het snelst behandeld. Bij betaling met overschrijving kan het enkele dagen duren vooraleer het orderbedrag op mijn rekening staat.

Wat is de retourprocedure?

Niet tevreden over het product dat je bestelde? Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van het product. Annuleer de bestelling via info@creathink.be. Daarna heb je 14 dagen de tijd om je bestelling naar Creathink terug te sturen. Het volledige orderbedrag (inclusief de verzendkosten) worden in dat geval gecrediteerd, indien Creathink de bestelling in goede staat heeft ontvangen. De retourkosten (van jou naar Creathink) zijn voor jouw rekening. Op de website van Bpost of een andere transporteur vind je meer informatie over de tarieven.


Stappen van retourneren
• Je neemt binnen 14 kalenderdagen contact op via info@creathink.be om te melden dat je gebruik wil maken van het herroepingsrecht, dus dat je je pakje retour wil sturen. Vermeld hier ook zeker het ordernummer van de bestelling, alsook jouw naam, contactgegevens, factuurnummer en rekeningnummer. Gebruik je een rekeningnummer buiten België, stuur dan ook het IBAN-nummer en BIC-SWIFT-code mee.
• Stuur je pakketje binnen de 14 kalenderdagen naar Creathink terug. (Creathink t.a.v. Marijke Neckebroeck - Maldersesteenweg 22 - 1840 Londerzeel) Vergeet zeker niet het ordernummer te vermelden. Zorg ervoor dat het product en alle bijgeleverde toebehoren worden teruggestuurd in de originele staat, alsook de verpakking (indien mogelijk). Als het product of de verpakking beschadigd is, , kan Creathink een waardevermindering berekenen. Draag dus zorg voor je bestelling en zorg dat alles veilig is ingepakt.
• Creathink gaat na of de producten voldoen aan de retourvoorwaarden en houden je op de hoogte van de beslissing. Indien het retourneren geen probleem is, krijg je van Creathink een mailtje met het retouradres in België. (op site vermelden zo of via mail? Veiliger?) De retourkosten en onze gemaakte verzendingskosten zijn ten laste van de klant.